Tartaar van ossenhaas op een bedje van groene asperges,
krul van Parmezaanse kaas en een kwarteleitje, begeleid met een
saus van kerrie, gember en een vleugje sherry
Gebraiseerde kalfswang op een bedje van crème van pastinaak
Met een saus van specerijen en rode wijn
Gebraden kwartel op een bedje van hete bliksem met een jus
van Calvados
Geroosterde coquilles op een bedje van knolselderij, speklinten,
beurre blanc saus en hazelnoten
Bonbon van gerookte zalm gevuld met rivierkreeftjes, crème fraiche, limoen en kruiden
Spiegeltje van rode biet, aubergine, krullen van Floortje fenegriek,
rucola, balsamico, kruiden en watermeloen
Per stuk €4,25
Per 6 stuks €22,50
- Geserveerd met mignonettevinaigrette
Mosterdsoep met room, bosui en kerrie
Romige soep van pompoen met rivierkreeftjes
Gebakken tournedos begeleid met een roomsaus en gebakken
paddenstoelen
Kalfsbiefstuk met salie in een jasje van Ardennenham, met
een saus van rode port
Gebraden hertenrugfilet, begeleid met een saus van wild en een
vleugje port met vanille
Gebakken hazenrugfilet met wildsaus en een spoortje chocolade
Wild zwijn rugfilet met een wildsaus, rode wijn
en cranberries
Gebraden fazantfilet omwikkelt met buikspek, zuurkool,
eigen jus en een vleugje rozemarijn
Gebakken wilde heilbotfilet met een saus van room, witte wijn
en rivierkreeftjes
In roomboter gebakken tong
Lasagne van diverse groenten, geroosterde tofu, Gorgonzola en
een saus van specerijen en kruiden
Crème brûlée met vanilleroom en karamelijs
Flensjes gevuld met vanille-ijs, warme sinaasappelsaus
en Grand Marnier
Diverse lekkernijen samengesteld van onze kaart
Peren-amandeltaart overgoten met vanillesaus, witte chocolade-
mousse en strawberry-cheesecakeijs
Diverse soorten kaas, geserveerd met een glaasje port en dadelbrood
Koffie of thee met diverse lekkernijen
Jameson Irish Whiskey, geklopte room
Grand Marnier, DOM of Cointreau, geklopte room
Licor 43 of Tia Maria, geklopte room
Amaretto, geklopte room