Tartaar van ossenhaas op een bedje van groene asperges,
krul van Parmezaanse kaas en een kwarteleitje, begeleid met een
saus van kerrie, gember en een vleugje sherry
Carpaccio van rund met zongedroogde tomaten, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola en een saus van truffel
Krokant gebakken kalfszwezerik op een bedje van aardappel-
mousseline, gekarameliseerde appeltjes en een jus van Calvados
Gerookte eendenborst op een bedje van mesclun, kruiden,
balsamico en frambozen
Geroosterde coquilles op een bedje van knolselderij, speklinten,
beurre blanc saus en hazelnoten
Bonbon van gerookte zalm gevuld met rivierkreeftjes, crème fraiche, limoen en kruiden
Blauwe kaas op een bedje van mesclun met geroosterde courgette, paprika en kruiden
Per stuk €4,25
Per 6 stuks €22,50
- Geserveerd met mignonettevinaigrette
Mosterdsoep met room, bosui en kerrie
Kreeftensoep bereid met een vleugje cognac, gamba’s en room
Gebakken tournedos begeleid met een saus Bordelaise
Kalfsbiefstuk met salie in een jasje van Ardennenham, met
een saus van rode port
Gemarineerde lamshaasjes begeleid met een saus van
tijm en honing
Klassieke Franse eendenborst met een saus van rode port en vanille
Gebakken zeebaarsfilet met een kreeftensaus en een
vleugje cognac
Gebakken roodbaarsfilet met een saus van vadouvan
In roomboter gebakken tong
Lasagne van diverse groenten, geroosterde tofu, Gorgonzola en
een saus van specerijen en kruiden
Crème brûlée met vanilleroom en karamelijs
Flensjes gevuld met vanille-ijs, warme sinaasappelsaus
en Grand Marnier
Diverse lekkernijen samengesteld van onze kaart
Taartje van amandel, frambozen, mascarpone en witte chocolade
met strawberry-cheesecakeijs
Diverse soorten kaas, geserveerd met een slokje port en dadelbrood
Koffie of thee met diverse lekkernijen
Jameson Irish Whiskey, geklopte room
Grand Marnier, DOM of Cointreau, geklopte room
Licor 43 of Tia Maria, geklopte room
Amaretto, geklopte room