Tartaar van ossenhaas op een bedje van groene asperges,
krul van Parmezaanse kaas en een kwarteleitje, begeleid met een
saus van kerrie, gember en een vleugje sherry
Carpaccio van rund met zongedroogde tomaten, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola en een dressing van truffelmayonaise
Gegrilde coquilles op een bedje van pastinaak, kumquats en
een saus van kardemom en vanille
Krokant gebakken kalfszwezerik op een bedje van aardappel-
mousseline, gekarameliseerde appeltjes en een jus van Calvados
Bonbon van gerookte zalm gevuld met rivierkreeftjes, crème fraiche, limoen en kruiden
Geroosterde aubergine met gemarineerde burrata, cherrytomaten, appel, avocado, basilicum en balsamico
Per stuk €4,25
Per 6 stuks €22,50
- Geserveerd met mignonettevinaigrette
Mosterdsoep met room, bosui en kerrie
Kreeftensoep bereid met een vleugje cognac, gamba’s en room
Gegrilde tournedos begeleid met een shii-takesaus
Gebraiseerde kalfswang met een crème van pastinaak en
een saus van port en steranijs
Klassieke Franse eendenborst met een saus van sinaasappel
Gemarineerde lamshaasjes begeleid met een saus van tijm en honing
Gebakken roodbaarsfilet met een saus van Hollandse garnalen
In roomboter gebakken tong
Gebakken zeebaarsfilet met een bouillabaissesaus
Tagliatelle met diverse groenten, geroosterde tofu, Brabants
blauw en een romige kruidensaus
Crème brûlée met vanilleroom en karamelijs
Flensjes gevuld met vanille-ijs, warme sinaasappelsaus
en Grand Marnier
Diverse lekkernijen samengesteld van onze kaart
Taartje van amandel en mascarpone met een vleugje Amaretto,
tonkabonen, schuimschots en witte chocoladeijs
Diverse soorten kaas, geserveerd met een glaasje port en dadelbrood
Koffie of thee met diverse lekkernijen